0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Összesítve 0.00
JYFKZK illóolaj Diffúzor, a Távvezérlő Bluetooth Hangszóró, Ultrahangos Párásító 7 Színek, Fények, 2 Köd

JYFKZK illóolaj Diffúzor, a Távvezérlő Bluetooth Hangszóró, Ultrahangos Párásító 7 Színek, Fények, 2 Köd

HUF 898.20
Rendelhető

Készleten

【MULTIFUNKCIONÁLIS DIFFÚZOR】 Ez az ultrahangos illóolaj diffúzor egy csodálatos multifunkcionális aromaterápiás készülék,beépített kiváló minőségű Bluetooth hangszóró zenét anélkül, hogy a zaj,ez lehet használni, Aromaterápiás Diffúzor, Párásító ,Éjszakai fény, vagy megtisztítja a levegőt.
【Bluetooth hangszóró& Élvezni az Életet,】 - csatlakoztassa illóolaj légterelő közös Bluetooth-kompatibilis eszközök számára, játszani a személyes listát a kedvenc zene vagy a hangoskönyvek, amikor a jóga, a meditáció, vagy a környezeti zene.
【NÖVELI a lakótér】 használhatja, vízzel, vagy adjunk hozzá néhány csepp illóolaj, hogy hozzon létre egy aromaterápiás gyógyfürdő a saját teret.Ez is úgy működik, mint egy párásító,Használják, hogy javítsa az otthoni levegő, légkör minőségű, terjed az illat, a háziállat, vagy a dohányzás, valamint megvédeni családját a túl száraz levegő, a mikroorganizmusok, allergének, por, stb.! .
【Romantikus Fény】 illóolaj diffúzor 7 környezeti fény módok a két intenzitás beállítások 14 fény különböző kombinációk.Választhat, hogy a ciklus át őket, vagy, hogy ne egy fix szín létrehozásához különböző hangulatú belső tér.
【Távvezérlő használata】 Csepp illóolaj be ultrahangos aromaterápiás diffúzorok, akkor könnyen beállíthatjuk, hogy több köd mód ez a távirányító.Beállíthatjuk, hogy időszakos, köd Vagy beállítani, hogy folyamatosan köd.Ez magában foglalja 4 időzítő beállítások, majd a sáv az automatikus kikapcsolás.Készült BPA-mentes anyag, ez az illóolaj diffúzor nem mérgező, biztonságos csecsemőknek.

A javaslat jellemzői

Vevők, ahogy választanak