0 Bienes

Bienes(0)

0-Bienes
Tribute 0.00
Összesítve 0.00
XIRUJNFD Krém Állaga Rúzs Vízálló, Tartós Nedves Szájfény Plumper Folyékony Rúzs, Vízálló, Rúzs (3)

XIRUJNFD Krém Állaga Rúzs Vízálló, Tartós Nedves Szájfény Plumper Folyékony Rúzs, Vízálló, Rúzs (3)

HUF 1.33
Rendelhető

Készleten

12 Színek : 12 szín közül választhat, hogy megfeleljen a különböző igényeket.A legnépszerűbb szín teljes méretű szájfény, hogy megfeleljen az igényeinek különböző alkalmakkor.Jellemzők : A szájfény ser könnyű, nem ragadós, hidratáló.Ezek a rúzsok vagy tartós, vízálló, tapadásmentes csésze, könnyen hordozható, nem fakulnak.Kapsz egy szexi tapasztalat.Nyolc órás folyékony rúzs speciálisan kialakított kényelmes.Tartós, Vízálló : Ez a félig állandó lip color színes lock technológia nem fog leesni, fade, vagy vérzés.A fényes gazdag kamilla, szója kivonat létre, hidratált, ragyogó, puha ajkak.Könnyen Alkalmazható, Tiszta : A smink sima, nem ugrik, vagy húzza ki, majd könnyen eltávolítható a lip tisztító olaj.Ne aggódj pigmentáció.Tökéletes Ajándék : Ez kész, mint egy Születésnapi ajándék a barátok vagy a család.Tökéletes különböző alkalmakkor, mint például a randi, buli, esküvő, bár, labda, kemping, iroda, iskola, vagy a napi sminkeléssel.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Neme : Nő/Lány/Hölgy Hatás : Matt / Hidratáló Csomag Tartalmazza : 1 * Folyékony Rúzs, Hogyan kell használni : 1. Használata előtt minden rúzs, meg kell, hogy hidratálja az ajkakat, egy ajak balzsam, ami jó színezés, valamint megakadályozza a kiszáradását. 2. Akkor használja rejtegető, hogy fedezze a sötétebb részek a száját, hogy könnyebb megmutatni, az eredeti szín a piros száját. 3. Továbbra is alkalmazni kell egyenletesen a közepén, hogy a környezetben, majd a táskámat a száját együtt, hogy a rúzs, simább.Megjegyzés : 1. Mivel Kézi Mérés, Kérem, Engedje meg, Egy Eltérés Az 1-3cm 2. Mivel A Különböző Kijelző, Illetve A Fényhatások, A Tényleges Színek Kissé Eltérhetnek A Kép.

A javaslat jellemzői

Condition:
100% Brand New
Gender:
Women's/Girls/Lady
Effect:
Matte / Moisturizing 
Package Included:
1 * Liquid Lipstick
How to use:
1. Before using each lipstick, you need to moisturize your lips with a lip balm, which is good for coloring and preventing dryness.:
2. Then use concealer to cover the darker parts of the lips to make it easier to show the original color of the red mouth.:
3. Continue to apply evenly from the middle to the surroundings, and then purse your lips together to make the lipstick smoother.:
Notice:
1. Due To Manual Measurement, Please Allow A Deviation Of 1-3cm:
2. Due To The Different Display And Lighting Effects, The Actual Color May Be Slightly Different From The Picture. :

Vevők, ahogy választanak